Speelhal Carousel in Hulste, West-Vlaanderen

Google
Kaartgegevens ©2024 Google
Kaartgegevens ©2024 Google

Onze speelhal Carousel

Op 1 oktober 2011 opende onze nieuwe speelhal de Carousel haar deuren aan de Brugsesteenweg 13 in Hulste, West-Vlaanderen.

Het ruime pand - waar vroeger een danszaal gevestigd was - onderging een complete make over en werd een luxueuze Belgische speelhal met de laatste nieuwe elektronische speelautomaten. De speelhal werd ingericht met aandacht voor het kleinste detail: dikke tapijten, een mooie bar, een verzorgde rookruimte en een televisiehoek om even te bekomen van alle spanning. Door deze prachtige inrichting ervaart u bij ons het echte Las Vegas-gevoel!

Bij Carousel gaan plezier en een correcte naleving van de wet hand in hand. Onze werkwijze voldoet op alle vlakken aan de normen van de Belgische kansspelcommissie. Dit zorgt ervoor dat u als speler verzekerd bent van eerlijke spelen en hoge uitbetalingspercentages..

Indien u nog geen ervaring hebt in het spelen van elektronische kansspelen dan staat ons deskundig personeel steeds voor u paraat. Geduldig leggen ze u uit hoe de automaten werken: de Roulette, de Dice Spinner of de Magic Games hebt u in geen tijd onder de knie. Wanneer u wint wordt u steeds met de glimlach uitbetaald.

speelhal Carousel beschikt over een ruime parking en is vlot te bereiken vanuit Kortrijk, Roeselare en Waregem. Laat uw geluk dus niet langer wachten en breng ons een bezoekje!