Toernooien

Met de toernooien van Carousel.be beleef je nu nog meer plezier en spanning op jouw favoriete online casino. Ga de competitie aan met de andere spelers en speel jezelf naar de top van het klassement!

Door deel te nemen aan de toernooien van Carousel heb je de mogelijkheid om met een beperkte inleg erg leuke prijzen te winnen. De toernooien worden steeds gespeeld op onze populairste dice games en dice slots. Op de infopagina van het toernooi vind je steeds de naam van het spel waarop gespeeld zal worden, alsook wat extra info over het aantal credits waarmee je begint, mogelijke rebuys en natuurlijk: de prijs die de winnaar zal ontvangen! Die prijs kan een cash beloning zijn, maar we gaven ook al natura prijzen zoals auto's weg. Want ook bij de toernooien van Carousel telt onze slogan: Winnen doe je bij ons!

Deelname is al mogelijk vanaf 1€ en zelfs met zo'n beperkt budget zijn de te winnen prijzen zeker de moeite! Bekijk dus zeker elke maand onze toernooipagina want misschien win jij wel de volgende hoofdprijs!

Ontdek onze toernooien

 • Prijs: 1 €
  Te winnen:  Prize Money : 2500€
  Gestart
  Eindigt
  Algemeen
  Spelers
  Klassement
  Details
  Aantal deelnemers87
  Prijs1 €
  Prize MoneyVaste Prize Pool (2.500,00 €)
  Rebuys: Totaal9999
  Rebuys : Prijs1,00 €
  Addons: TotaalGeen
 Bezig met laden ...
Mijn e-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Weet je niet meer welk e-mailadres bij je account hoort ? Neem contact op met onze klantendienst.
Algemene gebruiksvoorwaarden

Onze algemene gebruiksvoorwaarden zijn gewijzigd. Accepteer deze om verder te spelen.

Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid

Ik verklaar dat ik minstens 18 jaar oud ben, dat ik de gebruiksvoorwaarden heb gelezen en aanvaard en dat ik het privacybeleid heb gelezen en aanvaard waarin de verwerking van persoonlijke gegevens voor wettelijke, contractuele of legitieme doeleinden wordt beschreven.

Je hebt jezelf momenteel uitgesloten

Op jouw verzoek ben je voor een periode van 6 maanden uitgesloten van onze website.

Neem, om deze zelfuitsluiting te annuleren, contact op met onze klantenservice.