TAKE IT OR NOT, DE POPULAIRSTE ONLINE DICE GAME VAN BELGIË

Spannend, plezierig en een leuke bonusronde, dat zijn de trefwoorden voor het immens populaire online dobbelspel Take it or not.

Take it or not is is een van de oudste dicegames op de Belgische online casinogames markt. Het is een echte klassieker met leuke bonusrondes waarin je zowel mystery games als punten- en geldprijzen kan winnen.

Het doel is om, net zoals bij andere online dobbelspelen, punten te scoren door 3 dezelfde dices op 1 lijn te plaatsen. Wanneer je 3 rode woot-symbolen op 1 lijn kan plaatsen bereik je de bonusronde.

Bonusrondes waar je zelf de prijs beslist

Beslis je graag zelf welke prijs je krijgt? Bij Take it or not kan dit.

In elke bonusronde krijg je tot 5 maal toe de keuze om een prijs te aanvaarden of niet.
Aan het begin van het bonusspel krijg je 2 piramides te zien: 1 piramide met geldprijzen en 1 met punten.

De prijzen lichten steeds één voor één op, tot één prijs opgelicht blijft staan.
Hier krijg je dan zelf de keuze of je deze prijs kiest of niet, Take it or not. Je kan tot 4 maal de prijs afslaan waarbij de vijfde prijs definitief is. Naast deze geld- en puntenprijzen maak je ook nog kans op 1 tot 6 mystery games. Deze mystery games win je als het vakje ‘mystery’ opgelicht blijft staan.

Win tot 500€ per bet

Met inzetten vanaf 0,25€ tot 5€ per spel is het een zeer toegankelijk spel voor iedereen! Met een maximale winstkans tot 500€ bij een inzet van 5€ kan er ook heel wat gewonnen worden.

Hou je er dus van om je kansen zelf in handen te nemen, plezier te hebben en met een beperkt budget te spelen? Speel dan hier Take it or not.