Ga voor het gouden money wheel

Een klassieke dice game met 4 roosters en niet één maar drie bonuswielen boordevol cash prijzen. Dit is de Money Wheel van carousel, een spel waar de hoofdprijs altijd binnen handbereik ligt!

Grote inzetten en grote winsten

Met inzetten van €0.25 tot €25 is deze online dice game geschikt voor ieder soort speler, maar misschien nog het meest voor die spelers die op zoek zijn naar een grote winst. Met een inzet van €25 is de hoofdprijs voor het behalen van 1000 punten niet minder dan €2.500. En lukt het je niet om 1000 punten bij elkaar te spelen dan heb je nog steeds een herkansing in de razend spannende bonusronde!

Money money money…

De bonusronde van de Money Wheel bereik je door 3 rode woots op een winlijn te plaatsen. Van zodra dit gelukt is verschijnt het eerste (groene) money wheel op je scherm. Dit wiel is het eerste van 3 bonuswielen en bevat 16 vakjes: 12 groene vakjes die je een geldprijs van 10 keer je inzet opleveren en 4 zilveren vakjes. Stopt het bonuswiel op één van deze zilveren vakjes dan wordt het groene wiel vervangen door het tweede bonuswiel.

Op het zilveren money wheel staan 12 zilveren vakjes, elk met een geldprijs van 20 keer je inzet. Ook staan er 4 gouden vakjes op dit wiel die je naar het derde en laatste bonuswiel kunnen brengen. Dit derde bonuswiel is het gouden money wheel en hier vindt je de echt grote prijzen terug!

Wanneer je het gouden money wheel hebt bereikt ben je al verzekerd van een minimum geldprijs van 30 keer je inzet. Maar hier stopt het niet. Er staan ook prijzen van 40, 50, 60 en 100 keer je inzet op dit wiel. 

Heb je na het lezen van deze korte uitleg zin gekregen om eens een dice game met een volledig ander soort bonusronde te ervaren? Ga dan voor de Money Wheel, een casino dice game waar een grote cash prijs nooit veraf is! Klik hier om deze game te testen of bekijk de spelpagina’s van onze andere exlusieve games : de Always Mystery, de Carousel Dice, de Free Spinner en de Carousel Mystery Box