Mega Wheels: De dice game met Las Vegas uitstraling

Een dubbele jackpot, een cashback optie en een design dat je doet denken aan Las Vegas; dat is de razend populaire Mega Wheels dice game.

Een dice game uit Las Vegas

Waar de meeste dice games gekenmerkt worden door een sober en modern design is dit bij de Mega Wheels zeker niet het geval. De flikkerende lichtjes geven dit spel een heel bijzondere uitstraling en door het overvloedig gebruik van gouden elementen en het prachtige bonuswiel waan je je bijna in Las Vegas. 

Het cashback wiel

De Mega Wheels is niet de eerste dice game die gebruik maakt van een casback wiel, maar het was wel één van de pioniers op dit gebied. Het casback wiel is eigenlijk een manier om de spelers wat geld terug te geven na een spel zonder winst.

Het principe is erg simpel: elke game waarin de score lager is dan 100 punten levert je 1 cashback munt op. Heb je 30 munten gespaard krijg je een gratis spin aan het cashback wiel. Op dit bonus wiel staan punten van 100 tot 250, en je hebt ook een kans om via deze weg een mystery game te bemachtigen! De punten die je verdiend hebt met je draai aan het cashback wiel worden bijgeteld aan je volgende spel, waardoor je gegarandeerd bent van een winnende game.

De Mega Wheels bonus: een dubbele kans op de jackpot

Als het je lukt om 3 dobbelstenen met het bonussymbool op een lijn te plaatsen krijg je toegang tot de bonusronde. De klassieke bonusronde van de Mega Wheels dice start met een draai aan het bonuswiel waarop je cash prijzen, punten, mystery games, een progressieve jackpot en de extrapot terugvindt.

Heel wat online dice games hebben een jackpot maar het is de extrapot die de Mega Wheels zo bijzonder maakt. Beide jackpots starten aan hetzelfde bedrag: 250 keer je inzet. De gewone jackpot stijgt bij elk spelletje met een paar centen waardoor de jackpot na een tijdje serieus kan oplopen in waarde! De extrapot blijft steeds op dit basisbedrag staan en biedt je een extra kans op een erg grote prijs!

Lukt het je niet om één van de jackpots te winnen heb je de keuze om je prijs te aanvaarden of te weigeren. Weiger je de gewonnen prijs dan krijg je een nieuwe draai aan het bonuswiel en een nieuwe kans om één van de jackpots binnen te halen. Dit kan je tot 4 keer doen, de vijfde prijs wordt automatisch toegekend.

Mega Wheels Mystery games

Zowel het gewone bonuswiel als het kleinere cashback wiel van de Mega Wheels bevatten vakjes met mystery games. Vooraf weet je nooit hoeveel mystery games je zal winnen, dit wordt je pas duidelijk nadat het wiel op het juiste vakje is gestopt. Het minimum aantal mystery games is 1, in het beste geval kan je er 5 winnen.

Nu is het zaak om je te focussen en je strategie aan te passen. Sparen voor een grote prijs is niet langer nodig want elke game die je 100 punten oplevert betekent meteen ook de hoofdprijs van 100 keer je inzet.  

Wil je proberen om de mystery games, de jackpot of de extrapot te winnen op deze fantastische casino dice game? Klik dan hier en waag je kans!