Infinity dice: Een strategische dice game voor eindeloze winsten

Een prachtig modern design, leuke sounds, een razend spannende bonusronde en oneindig grote winsten. Dat zijn slechts enkele eigenschappen van de Infinity dice, het topspel van Airdice. Deze dice game kwam in 2018 op de Belgische markt en was vanaf de lancering een enorm succes!

Modern design

Bij het openen van de Infinity dice valt meteen op hoe prachtig het design is. Deze moderne casino dice game is sober, puur en zonder onnodige franjes. De dobbelstenen zijn transparant en helder van kleur en vooral  de bonusronde is werkelijk spectaculair. Het infinity symbool is prachtig uitgewerkt en de manier waarop de prijzen oplichten zorgt er samen met de futuristische sound voor dat je meteen de adrenaline voelt stromen!

Win tot €5.000 per spel

Het basisspel van de Infinity dice is op zich niet zo heel verschillend van andere online dice games. Er  wordt gespeeld op 4 roosters waarbij het de bedoeling is om zelf punten te verzamelen door gelijke dobbelstenen bij elkaar te plaatsen. Behaal je minimum 100 punten dan win je 2 keer je inzet, behaal je 1000 punten dan krijg je 100 keer je inzet uitbetaald. Speel je aan de maximum inzet dan betekent dit een win van €5.000!

De Infinity dice bonus: eindeloze winsten

Hoewel je tot €5.000 kan winnen in het basisspel zijn de echt grote prijzen te verdienen in de bonusronde. Die bonus behaal je wanneer je 3 infinity symbolen op een winlijn kan plaatsen.

Bij de start van de bonusronde verschijnt een nieuw scherm met daarop een prachtig groot Infinity symbool. Het infinity symbool is onderverdeeld in 19 vakjes die punten, cash prijzen en mystery games bevatten. Nadat je het spel hebt geactiveerd zal een animatie over het scherm gaan die eindigt op 1 van deze vakjes: dit is de prijs die je hebt gewonnen. Je kan deze prijs weigeren en een nieuwe animatie starten, en dit kan je maximum 5 keer doen. Het vijfde resultaat is altijd definitief dus denk goed na voor je beslist!

Mystery games winnen met de Infinity dice

De meeste dice game spelers krijgen een kick van de mystery games en dit is niet anders bij de Infinity dice! Mystery games vindt je terug in 3 vakjes van het Infinity symbool. De 2 kleine vakjes betalen 1 tot 6 mystery games uit, maar de grote droom is natuurlijk het grote centrale vak met daarin de hoofdprijs van 15 mystery games.

Als de animatie hier stopt dan moet je natuurlijk niet twijfelen. Accepteer deze prijs, concentreer je en probeer zoveel mogelijk mystery games winnend af te sluiten. Elke winnende mystery game betaalt je 100 keer je inzet uit dus als je kan starten met 15 mysteries kan dit een gigantische uitbetaling betekenen!

Wil je ook ontdekken waarom de Infinity dice één van de populairste dice games is op onze site? Klik dan hier om het spel te testen! Een aantal andere enorm populaire dice games die je misschien zullen aanspreken zijn de Mega Wheels, de Always Mystery en de Take it or Not.