DE SPANNENDSTE FRUIT MACHINES ONLINE VIND JE BIJ CAROUSEL CASINO

Hoe werkt een fruitmachine?

Door de enorme variatie aan online slots zou je het misschien vergeten, maar de allereerste classic slots werkten vooral met fruitsymbolen. Deze games werden snel razend populair en ook nu nog zijn kersen en citroenen een veel gebruikt symbool in fruitautomaten.

In België zijn fruitautomaten nooit echt doorgebroken als gevolg van de strenge wetgeving, die enkel het gebruik van dobbelstenen toeliet in de speelhallen. Daarom kennen we deze games hier onder de naam dice slots.

Eigenlijk is er behalve de gebruikte symbolen geen enkel verschil tussen dice slots en fruity slots want de winstkansen en bonusrondes zijn volledig identiek! Hieronder zie je een voorbeeld van een erg populaire buitenlandse fruitmachine die werd omgebouwd naar een dice slot versie. Het origineel is in België niet echt populair, maar de variant met dobbelstenen is een enorme hit en één van de meest gespeelde online slots!

Ontdek ons ruim aanbod spannende online fruity slots

Fruity slots worden vooral gekenmerkt door een eenvoudig en duidelijk design. Niet al te veel toeters en bellen maar duidelijk herkenbare symbolen die zorgen voor een leuke spelervaring. Dit principe wordt ook toegepast bij de meeste dice slots. Spelen zoals de Burning Dice of de Multidice 81 zijn hiervan het perfecte voorbeeld!

Probeer zeker eens onze gratis dice slots varianten van de succesvolle fruitautomaten!

Wil je zelf eens ervaren of een dice slot je hetzelfde gevoel geeft als een fruitautomaat? De games die het meest lijken op online fruitmachines vind je in de categorie van de dice slots. Gratis spelen kan altijd, je hoeft hiervoor zelfs geen account te hebben! Kies gewoon het spel uit dat je wilt testen en klik op ‘speel in demo’.

Hoe liggen de winstkansen voor online fruitautomaten?

De klassieke fruitautomaten die je vaak in het buitenland ziet staan betalen vaak ongelooflijk weinig uit. In Nederlandse cafés bijvoorbeeld zijn de pay out percentages dramatisch laag!

Belgische spelers zijn op dat gebied enorm verwend en behoren tot de best beschermde spelers ter wereld, en terecht! Bij carousel vinden we dat spelers een echte kans moeten hebben om iets te winnen, anders is de pret er snel af!

De uitbetalingspercentages op onze dice slots liggen tussen de 95.5% en 98%, waardoor wij vol overtuiging achter onze slogan staan: WINNEN DOE JE BIJ ONS!