Win free spins op het bonuswiel van de Free Spinner

Een kleurrijk design en free spins, heel erg veel free spins. Maak kennis met de Free Spinner, één van de exclusieve dice games van carousel.be.

Een dice game boordevol plezier

Bij het openen van de Free Spinner vallen meteen de heldere kleuren op. De fel groene en paarse accenten geven het spel een heel unieke look. Gecombineerd met de vele toffe geluidjes brengt deze casino dice game je meteen in de stemming! 

Free Spins? Hoe meer hoe liever!

De bonusronde van de Free Spinner is opnieuw heel erg apart. 3 dobbelstenen met rode woots brengen je naar het bonuswiel. Op het eerste zicht niets bijzonders, tot je kijkt naar de prijzen die je kan winnen. Hier geen punten zoals gewoonlijk maar wel free spins. Deze free spins of gratis spelletjes verlengen niet alleen je spelplezier, ze geven je ook de mogelijkheid om heel erg veel te winnen.

Op het bonuswiel van deze online dice game staan vakjes met 5, 10, 15, 25 en zelfs 50 free spins. Ook een vakje met mystery games mag uiteraard niet ontbreken. Nadat het wiel tot stilstand komt zie je hoeveel free spins je hebt gewonnen, free spins die van start gaan van zodra je het vorige spel hebt afgerond.

En op dat moment begint de echte fun: nu kan je volledig gratis spelen, en alle winsten die je behaalt worden meteen bijgeteld bij je creditmeter. Tijdens deze free spins kan je extra free spins verdienen door opnieuw 3 rode woots op een winlijn te plaatsen. Hoe meer free spins je kan verzamelen, hoe groter je winst aan het einde van deze speciale bonusronde zal zijn!

Mystery games op de free spinner

Stopt het bonuswiel op het vakje met mystery games dan wordt door de computer bepaald hoeveel mystery games je krijgt. Het minimum aantal mystery games is 1, het maximum is 6. Als je weet dat elke winnende mystery game je automatisch de maximum winst oplevert weet je dat het nu heel erg snel kan gaan!

Kriebelt het om deze leuke dice game te testen? Klik dan hier en probeer de Free Spinner, exclusief bij carousel.be! Wil je weten welke andere games speciaal voor carousel werden ontwikkeld? Lees dan verder op 5 exclusieve dice games van carousel