DAAG DE MACHTIGE FAKIR UIT IN DE FAKIR DICE SLOTS

Zoals iedereen ondertussen al weet, bieden wij op carousel de leukste dice slots aan. Één van onze populairste games is de Fakir Dice slots. Dit spel heeft zijn succes te danken aan zijn prachtige design en innovatieve bonusronde.

Laat je onderdompelen in de Oosterse Magie en waag je kans!

Deze Oosters getinte dice slot heeft een prachtig design, waar elke hoog symbool meteen uitspringt door hun extra tekening langs de dobbelsteen. Het spel bevat behalve deze top symbolen ook wild symbolen en bonus symbolen. De wild symbolen zijn afgebeeld met een prachtige lotusbloem. Op elk bonus symbool worden schijfjes afgebeeld die vervolgens terug komen in de gratis spins.

243 manieren om te winnen

Op dit spel heb je 243 manieren om een winnende combinatie te verkrijgen. Dit betekent dat bij deze dice slot elke mogelijke combinatie meteen ook een winnende combinatie is! Hier kun je dus zeer kleine tot zeer grote prijzen winnen, afhankelijk van hoe vaak het symbool voorkomt.

Betoverd door De Bonus van de Fakir

De bonus ronde in dit spel is speciaal. Je wordt meteen beloond met een aantal gratis spins, die afhankelijk zijn van het aantal schijfjes op de bonus symbolen die de bonus ronde getriggerd hebben. Vervolgens krijg je een spijkerbord te zien met verschillende vakjes. Het vakje waar het schijfje invalt, beslist over de voordelen bij je gratis spins. Dit kunnen extra gratis spins zijn, passing wilds, multipliers tot zelfs de jackpot!

Klaar voor extra actie in de bruisende jackpot?

Wanneer tijdens de bonusronde de schijfjes 3x in het vakje jackpot zijn gevallen, win je de progressieve jackpot. De jackpot heeft een startwaarde van 100x inzet en 2% van alle inzetten zorgen ervoor dat deze jackpot blijft groeien, tot hij valt! Dit wilt zeggen dat er geen maximumwinst is in dit spel!