DEAL OR NO DEAL, DE POPULAIRE ONLINE DICEGAME GEBASEERD OP HET TV-PROGRAMMA

Wil je zelf de spanning en het plezier ervaren zoals de deelnemers van het tv-programma van weleer? Dan is de online versie van Deal or no Deal het ideale spel.

De bonusronde van dit populaire online dice game is namelijk gebaseerd op hetzelfde principe. Je krijgt aan het begin van de bonusgame een pak geldprijzen te zien. Elke keer verdwijnen een aantal prijzen en doet de computer jou een bod. Dit bod kan je telkens aannemen of afslaan. Indien je het bod afslaat, verdwijnen er telkens opnieuw bedragen en krijg je een nieuw aanbod.

Op deze manier kies je dus zelf hoever je gaat en kies je dus voor een ‘Deal or no deal’.

De pionier van de online dicegames

De pionier van de online dicegames

Deal or no Deal is een van de langst bestaande online dicegames op de Belgische markt. Het is een klassieke dice game op 3 roosters, waar je kan inzetten van 0,25€ tot 5€. Vul je daarnaast de supermeter op, dan kan je nog een pak meer inzetten. Nu kan je 5€ inzetten van je creditmeter en 20€ van de supermeter. Met een stake van 25€, kan je tot wel 500€ winnen, maar dé absolute topper van dit spel blijft de 16 mystery games die je kan winnen bij de hogere stakes.

Wil je kans maken op deze mystery games en geldprijzen en ondertussen veel fun hebben?
Speel dan hier Deal or no Deal.