De Carousel Dice: een dice game waar we trots op zijn!

Er zijn maar weinig dice games die de naam van een online casino dragen, maar bij de Carousel Dice is dit het geval. Deze fantastische dice game werd exclusief voor carousel.be ontwikkeld, en we waren zo tevreden over het resultaat dat we niet lang nagedacht hebben over de naam. Deze online dice game viel vanaf de lancering enorm in de smaak bij onze spelers en is sindsdien één van de absolute paradepaardjes van onze site!

Klassieke dice game met een leuk design

Wanneer je het spel opent valt meteen op dat deze dice game echt past bij carousel. Het logo van het spel is gebaseerd op het logo van de site, met hetzelfde lettertype, dezelfde kleuren en dezelfde leuke gele lichtjes. De dominerende kleur is oranje wat uniek is en erg goed past bij het logo.

De game zelf wordt gespeeld op 4 roosters en inzetten gaan van €0.25 tot €25. Deze online dice game is hierdoor geschikt voor ieder soort speler.

De cashback box

Eén van de zaken die bij veel spelers in de smaak valt is de casback box. Die begint steeds met een startwaarde van 30 en bij elke game zonder winst zakt dit cijfer. Van zodra de score op 0 komt te staan gaat de box open en word je beloond met extra punten of mystery games. Op die manier is zelfs een spel zonder winst niet altijd een drama!

Stap op de prijzencarousel

De bonusronde van de Carousel Dice behaal je door 3 rode woots op een winlijn te plaatsen. Bij de start zie je 2 prachtige draaimolens staan en er weerklinkt een leuk muziekje waardoor je je bijna in een pretpark waant. 

Een leuke animatie gaat over de draaimolens en licht één voor één de verschillende prijzen op. Het ene wiel bevat extra punten, het tweede wiel bevat cash prijzen. Ook bevat elke draaimolen één vakje met de felbegeerde mystery games. Wanneer de animatie stopt kan je kiezen om de geselecteerde prijs te aanvaarden of de animatie opnieuw te starten. Dit herhaalt zich tot aan de vijfde prijs die automatisch geselecteerd zal worden.

Met geldprijzen die kunnen oplopen tot 80 keer je inzet en extra puntenscores van 700 en 900 punten is het verleidelijk om te blijven gaan voor die top prijzen, zeker omdat je dan opnieuw kan genieten van de enorm leuke animatie. Maar blijf bij de les en houd zeker ook rekening met de punten die je al behaalde in het basisspel! Soms kan zelfs een gemiddelde extra puntenscore in de bonus al leiden tot een grote winst door de multipliers die geactiveerd worden.

Mystery games voor mega winsten

Niet enkel tijdens de bonusronde is het belangrijk om bij de les te blijven.  Slaag je erin om een aantal mystery games te winnen dan is dit nog meer het geval. Doordat de mystery games je altijd 100 keer je inzet uitbetalen is een andere strategie aangewezen. Proberen om een hoge score te behalen heeft nu totaal geen zin. Spelen voor een score van 100 punten is nu de juiste keuze! 

Kriebelt het om kennis te maken met de online dice game die onze naam draagt? Klik hier om deze game te testen. Benieuwd naar de andere exclusieve games die speciaal voor carousel ontwikkeld werden? Neem dan snel een kijkje op 5 exclusieve dice games bij carousel.